Bedrijfswaardering

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bedrijfswaardering

Sketch Corporate Finance is gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven. Wij waarderen o.a. t.b.v. overnames, boedelscheidingen en fiscale kwesties. Naast het uitvoeren van een bedrijfswaardering vertegenwoordigen wij onze clientèle ook bij eventuele onderhandelingen.

Waardebepaling onderneming

De belangrijkste elementen van een waardebepaling bestaan uit toekomstige kasstromen, tijdsvoorkeur en risico. Middels diverse scenario’s worden verwachte toekomstige kasstromen bepaald. Vervolgens worden deze met de bijbehorende vermogenskostenvoet contant gemaakt.

Wij waarderen zowel de winkel om de hoek als internationaal grootbedrijf. Alle scenario’s zijn bespreekbaar. Uiteraard behandelen wij uw gegevens uiterst discreet en vertrouwelijk.

Bedrijfswaardering bij overnames

Bedrijfswaarderingen worden vaak uitgevoerd ten behoeve van bedrijfsovernames. Opvallend bij bedrijfsovernames is dat de waarde van het bedrijf voor de koper veelal hoger ligt dan de waarde van het bedrijf voor de verkoper. Zulks doordat de koper verwacht hogere kasstromen tegen een lager risico te genereren dan de verkoper deed. Dit bakent het speelveld af tussen de waardes van het bedrijf voor zowel verkoper als koper, zodat de uiteindelijke prijs voor beide partijen waardecreërend binnen dit speelveld vastgesteld kan worden.

Bedrijfswaardering van a tot z

Analyse behaalde resultaten
Groeiscenario’s & gewenste flexibiliteit onderzoeken
Financieringsbehoefte groei vaststellen
Prognose toekomstige resultaten
Vaststellen optimale financieringsstructuur
Optimaliseren ROIC, Groei & vermogenskostenvoet
Normaliseren
Uitvoeren bedrijfswaardering

076-5875546
contact@sketchcorporatefinance.nl

Sketch Corporate Finance

Bedrijf verkopen?

Sketch Corporate Finance initieert, begeleidt en financiert bedrijfsovernames. Wij onderhandelen de beste combinatie van prijs en voorwaarden.

Bedrijf financieren?

Ons netwerk voorziet in zowel eigen- als vreemd vermogen. Wij financieren onder andere start-ups, bedrijfsovernames en autonome groei.

Contactformulier

Bedrijfsgegevens:

Contactgegevens:

Additionele informatie:


Antispamcode

captcha

Sketch Corporate Finance Bv

Partner bij o.a. het (ver)kopen en het financieren van een bedrijf