Bedrijf verkopen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bedrijf verkopen

Met tientallen transacties per jaar is het begeleiden van bedrijfseigenaren bij het verkopen van hun bedrijf onze primaire activiteit. Wij kennen het overnamespel, vinden de juiste kopers en onderhandelen een hogere prijs tegen betere voorwaarden.

Onze clientèle bestaat uit zowel de winkel om de hoek als internationaal grootbedrijf. De dealgrootte varieert overeenkomstig van zo’n €250.000 tot >€ 10 miljoen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld: winkels, zorginstellingen, bouwbedrijven, technische- en industriële ondernemingen en zakelijke dienstverleners.

Overnameadvies

Een overnameadviestraject is intensief en bestaat o.a. uit het opstellen van een verkoopmemorandum, het uitvoeren van een bedrijfswaardering, het vinden van kopers en het managen van het biedingsproces. Wij begrijpen dat het verkopen van een bedrijf een ingrijpende stap is. Alle scenario’s zijn bespreekbaar.

Financiering voor de koper

Indien gewenst zorgen wij er ook voor dat de koper de transactie gefinancierd krijgt. Vanuit een optimale financieringsstructuur geven wij invulling aan alle financieringsvormen. Zulks bijvoorbeeld door investeerders bij de transactie te betrekken.

Bedrijfsovernameadvies van a tot z

Uitvoeren van een bedrijfswaardering
Opstellen profiel & informatiememorandum
Kopers zoeken (longlist)
Kopers benaderen (shortlist)
'dry run' overnamegesprekken met verkopers
Onderhandelen over prijs en voorwaarden met geïnteresseerden
Due Diligence-begeleiding
Managen van het biedingsproces
Financiering voor de koper aantrekken
Koopcontract

076-5875546
contact@sketchcorporatefinance.nl

Sketch Corporate Finance

Bedrijf verkopen?

Sketch Corporate Finance initieert, begeleidt en financiert bedrijfsovernames. Wij onderhandelen de beste combinatie van prijs en voorwaarden.

Bedrijf financieren?

Ons netwerk voorziet in zowel eigen- als vreemd vermogen. Wij financieren onder andere start-ups, bedrijfsovernames en autonome groei.

Contactformulier

Bedrijfsgegevens:

Contactgegevens:

Additionele informatie:


Antispamcode

captcha

Sketch Corporate Finance Bv

Partner bij o.a. het (ver)kopen en het financieren van een bedrijf